ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Παιδιά, Ισραηλινοί, Παλαιστίνιοι και η Kylie Minogue στο Madrid Pride 2010!

Posted in LGBT ακτιβισμός by stopomofovia on June 24, 2010

Τα παιδιά ζευγαριών γκέι και λεσβιών θα ηγηθούν της Πορείας του Madrid Pride, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουλίου, σε μια διαδήλωση που θα κορυφωθεί με μία performance της Kylie Minogue. H απόφαση να τεθούν τα παιδιά επικεφαλής της Πορείας είναι μια ξεκάθαρη δήλωση του αιτήματος να γίνουν σεβαστές οι νέες δομές οικογένειας.

Ύστερα από τη διαμάχη που ακολούθησε την απόφαση να μην προσκληθεί η αποστολή από το Τελ Αβίβ στο Pride, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι τώρα θέλουν να δουν να συμμετέχουν στην παρέλαση τόσο οι Ισραηλινοί όσο και οι Παλαιστίνιοι. Οι διοργανωτές επίσης ανέφεραν ότι φέτος θέλουν οι τρανς να έχουν ισχυρότερη παρουσία στην παρέλαση, την οποία περιέγραψαν ως πολιτική.

Η Ομοσπονδία Γκέι και Λεσβιών δήλωσε ότι αντιτίθεται στη μαζική κατανάλωση αλκοόλ στο κέντρο της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των εορτασμών, η οποία τα προηγούμενα χρόνια προσέλκυσε περισσότερους από δύο εκατομμύρια συμμετέχοντες. Η παρέλαση θα καταλήξει στην Plaza de España, όπου η Κylie Minogue θα ερμηνεύσει τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ ‘Aphrodite’.

πηγή

Advertisements
Tagged with: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: