ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

“Love is in the air”: Ο πρώτος γκέι γάμος στον αέρα!

Posted in νέα by stopomofovia on September 2, 2010

Τον πρώτο γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στον αέρα σχεδιάζουν οι σκανδιναβικές αερογραμμές SAS. Η αεροπορική εταιρία, ιδιοκτησίας από κοινού του σουηδικού, δανικού και νορβηγικού κράτους, ανακοίνωσε ότι ευελπιστεί να φιλοξενήσει την πρώτη γαμήλια τελετή στον αέρα σε ένα αεροσκάφος της τύπου Airbus A340.

Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος όπου θα τελεστεί ο γάμος θα πραγματοποιήσει την πτήση Στοκχόλμη – Νέα Υόρκη, στις 6 Δεκεμβρίου. Για την προσέλκυση του ενδιαφερόμενου ζευγαριού, η εταιρία έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία μέσω των ΜΜΕ.

Η εκστρατεία έχει τον τίτλο “Love is in the air”.

Με την εκστρατεία, ενθαρρύνονται τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να στείλουν το προφίλ τους και να λάβουν μέρος σε σχετικό διαγωνισμό που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.flysas.com/love. “Οι αεροπορικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένης της SAS, τελούν γάμους στον αέρα εδώ και δεκαετίες, αλλά αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων στον αέρα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των εμπορικών πτήσεων της εταιρίας Ρόμπιν Κάμαρκ.

Το ζευγάρι που θα νικήσει στο διαγωνισμό θα λάβει δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής στην business class για Νέα Υόρκη. Ακόμη, θα κερδίσει τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, αεροπορικά εισιτήρια για το Λος Αντζελες και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του Χόλιγουντ.

Η SAS ανακοίνωσε ότι διοργανώνει και την αμερικανική εκδοχή του διαγωνισμού όπου ένα ζευγάρι θα κερδίσει ένα “πακέτο” γάμου και μήνα του μέλιτος για τη Σουηδία.

πηγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: