ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Ομοφοβικό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας στην Αγία Παρασκευή!

Posted in ομοφοβικές δηλώσεις by stopomofovia on September 7, 2010

Σε ομοφοβικό παραλήρημα κατέφυγε εκδότης τοπικής εφημερίδας της Αγίας Παρασκευής: στην προσπάθειά του να πλήξει υποψήφιο για το Δήμο, καταφέρεται κατά γκέι και λεσβιών, χρησιμοποιώντας ρατσιστικούς κι ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς! Αντιγράφουμε από το Indymedia:

Τις φασιστικές του καταβολές εκδήλωσε για άλλημια φορά ο γνωστός πλέον «δημοσιογράφος» Νίκος Νικολαίδης, εκδότης της τοπικής εφημερίδας Αγίας Παρασκευής «Η γειτονιά μας», ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει κατοίκους Αγίας Παρασκευής «κλωνοποιημένα τσιράκια των Εξαρχείων» και «εισαγόμενους αναρχικούς» επειδή συμμετείχαν σε δράση της ανοιχτής συνέλευσης εναντίον του ναού του lifestyle DaVinci.

Και να πως κάνει «πολιτική» κριτική σε υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής, στο τεύχος Σεπτεμβρίου της φυλλάδας του:  

“Φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του δημάρχου της Τήλου και προφανώς…αλλοπαρμένος από το…ανώμαλο κλίμα της εποχής, δήλωσε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης του ότι :

«Θέλουμε να προωθήσουμε μια ανοιχτή πόλη, μια πόλη που ανοίγεται στο καινούριο, στους πολλούς πολιτισμούς, στα σύγχρονα ρεύματα σκέψης, στην πολυμορφία ενάντια των διακρίσεων λόγω εθνότητας, φύλου, ηλικίας, θρησκείας ή σεξουαλικού προσανατολισμού.»

Δηλαδή ο Γ.Σ. θεωρεί ότι η πόλη μας…βρίθει σεξουαλικώς ανωμάλων ψηφοφόρων και ότι με τέτοιου είδους δηλώσεις θα εξασφαλίσει την υποστήριξη τους…Κίναιδοι και λεσβίες προσέλθετε. Η παρουσία του και μόνο στα θλιβερά επεισόδια, που προκάλεσαν κάποιοι τραμπούκοι έξω από το davinci, απέδειξε τις σπασμωδικές κινήσεις αντιπερισπασμού που κάνει απέναντι στη σοβαρή και υπεύθυνη δημοτική μας αρχή”.

Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η εφημερίδα «Η Γειτονιά μας», ασκώντας κατινίστικη κριτική στον Γ.Σ., προσβάλλει κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, αποκαλώντας τους «σεξουαλικώς ανώμαλους».

Advertisements

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] για σύγχρονους ταγματασφαλίτες και θυμήθηκα αυτόν. Ο κύριος αυτός είναι εκδότης εφημερίδας της δεξιάς. […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: