ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Ισπανία: Η πρώτη τουριστική έκθεση για την γκέι αγορά

Posted in Uncategorized by stopomofovia on September 17, 2010

Η πρώτη έκθεση για γκέι θα γίνει στην Ισπανία στα μέσα Οκτωβρίου.

Διεθνής έκθεση για τους ομοφυλόφιλους (Εxpogays) η πρώτη ευρωπαϊκή έκθεση «για τουριστικά θέματα που απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά των γκέι» θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 17 Οκτωβρίου στην Ισπανία, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Χαβιέ Τσέκα, δημιουργό ήδη ενός κέντρου που παρέχει υπηρεσίες και κρατήσεις και που απευθύνεται κυρίως στο χώρο των ομοφυλόφιλων.

Στην έκθεση Expogays που θα γίνει στην περιοχή Τορεμολίνος (Κόστα ντελ Σολ στο νότιο τμήμα της Ισπανίας) αναμένεται να μετάσχουν από 15 έως 25 χιλιάδες άτομα από πολλές επιχειρήσεις που διάκεινται φιλικά στους γκέι και εκπροσωπούν τουλάχιστον 55 εκατομμύρια ομοφυλόφιλους, εξήγησε ο κ. Τσέκα με την αφορμή μιας σχετικής παρουσίασης μιας έκθεσης που έγινε στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τον κ.Τσέκα το ετήσιο εισόδημα του κάθε ομοφυλόφιλου είναι περίπου 51 χιλιάδες ευρώ, ενώ των ετεροφυλόφιλων κυμαίνεται στις 32 χιλιάδες ευρώ. Ένας ομοφυλόφιλος που πηγαίνει διακοπές ξοδεύει τουλάχιστον 130 ευρώ την ημέρα έναντι των 80 ευρώ που ξοδεύει κάθε ετεροφυλόφιλος.

«Υπάρχουν πολλές δουλειές που μπορούν να αναπτυχθούν με τους ομοφυλόφιλους και οι δουλειές μπορούν να ξεκινήσουν με τον τουρισμό, πρέπει όμως να επεκταθούν και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα πιστεύουμε ότι σύντομα θα δούμε να δημιουργούνται οίκοι ευγηρίας για τους γκέι», δήλωσε ο κ. Τσέκα που και ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος.

Στην έκθεση Expogays εκτός του τουριστικού τομέα θα υπάρχουν περίπτερα για την ομορφιά, τη μόδα, εταιρείες ασφάλισης, ιατρικά κέντρα, μπουτίκ για ζώα συντροφιάς και οργανωτές εκδηλώσεων, γιορτών και πάρτι.

πηγή: Καθημερινή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: