ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη Leonardo DiCaprio – Joaquin Phoenix;

Posted in νέα by stopomofovia on September 27, 2010

Θα σταθεί αφορμή η νέα ταινία του Clint Eastwood, Hoover, να δούμε τον Leonardo DiCaprio και τον Joaquin Phoenix ως ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη;

Η ταινία, το σενάριο της οποίας έχει γράψει ο Dustin Lance Black (κάτοχος Όσκαρ για το σενάριο του «Milk» του Gus Van Sant), θα αποτελεί βιογραφία του διαόβητου διευθυντή του FBI, J. Edgar Hoover, ενώ θα ρίχνει φως στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στη σχέση του με τον προστατευόμενό του, Clyde Tolson.

Ως βοηθός του Hoover από το 1947 ως το 1972, ο Tolson βρισκόταν σε καθημερινή επαφή μαζί του, η οποία δεν περιοριζόταν στον επαγγελματικό τους χώρο: οι δύο άντρες συχνά έβγαιναν μαζί για φαγητό, πραγματοποιούσαν κοινές εξόδους σε νυχτερινά κλαμπ, ενώ έκαναν μαζί ακόμα και διακοπές.

Παρόλο που η επίσημη εκδοχή του FBI σχετικά με τη σχέση των δύο αντρών ακόμα και σήμερα μιλάει για μια «αυστηρά φιλική σχέση», οι δύο άνδρες έκαναν τα πάντα μαζί : ο Clyde Tolson ήταν ο μοναδικός κληρονόμος  της περιουσίας του Hoover, αλλά και της ασφάλειας ζωής του, ενώ ήταν και ο παραλήπτης της αμερικάνικης σημαίας που σκέπαζε το φέρετρό του όταν κηδεύτηκε. Σήμερα, δε, οι τάφοι των δύο αντρών απέχουν μόλις λίγα μέτρα.

Ο Leonardo DiCaprio φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει να υποδυθεί τον διευθυντή του FBI, ενώ αυτή την περίοδο ο Eastwood βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Joaquin Phoenix για τον ρόλο του Tolson.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: