ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

“Σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου..”

Posted in ομοφοβική βία, LGBT δικαιώματα by stopomofovia on October 21, 2010

Οι αυτοκτονίες των εφήβων στην LGBT κοινότητα των ΗΠΑ συνεχίζονται με ανησυχητικό ρυθμό. Σήμερα έγινε γνωστή μια ακόμα περίπτωση αυτοκτονίας εφήβου εξαιτίας oμοφοβικού εκφοβισμού (bullying).

Ο Terrel Williams (φωτο), ένας 17χρονος από το Beverly Hills, έδωσε τέλος στη ζωή του, την περασμένη εβδομάδα, στις 13 Οκτωβρίου, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από 5 συμμαθητές του, οι οποίοι τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν πετώντας τον σε ένα τοίχο. Η μητέρα του Terrel, Cheryl Williams, βρήκε το γιο της κρεμασμένο στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς του.

To σημείωμα που άφησε ο Terrel έγραφε: “Ζητώ συγγνώμη από τα αγαπημένα μου πρόσωπα, αλλά πιστεύω ότι το να αυτοκτονήσω είναι ο μόνος τρόπος να βγω από αυτό. Ένιωθα ότι το να κάνω coming out και να ζω ευτυχισμένος με τον Daric ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Αλλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να με οδηγήσει στο θάνατο τόσο νωρίς.. Σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου..”

Ο θάνατος του Terrel είναι η δεύτερη αυτοκτονία γκέι εφήβου που αναφέρεται αυτό το μήνα στις ΗΠΑ, και έρχεται να προστεθεί σε μία επιδημία LGBT αυτοκτονιών τις τελευταίες 6 εβδομάδες. Τον Σεπτέμβριο, τουλάχιστον έξι έφηβοι αφαίρεσαν τη ζωή τους εξαιτίας περιστατικών ομοφοβικού εκφοβισμού και βίας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: