ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Ο Berlusconi απαντάει για ροζ σκάνδαλο: “Τουλάχιστον δεν είμαι γκέι!”

Posted in ομοφοβικές δηλώσεις by stopomofovia on November 2, 2010

Την οργή των LGBT οργανώσεων έχει προκαλέσει ο Ιταλός πρωθυπουργός Silvio Berlusconi, ύστερα από τη δήλωσή του ότι είναι καλύτερο να του αρέσουν οι όμορφες γυναίκες από το να είναι γκέι!

Ο Berlusconi κατέφυγε σε αυτή την ομοφοβική δήλωση προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες για τις ερωτικές του “ατασθαλίες”. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA, η δήλωση του ιταλού πρωθυπουργού έχει ως εξής: “Δουλεύω με ένα εξουθενωτικό ωράριο, κι αν τυχαίνει να κοιτάω όμορφα κορίτσια που και που, εντάξει.. είναι καλύτερο να είσαι θαυμαστής όμορφων γυναικών από το να είσαι γκέι”.

Τις τελευταίες μέρες, την επικαιρότητα των ιταλικών ΜΜΕ απασχολεί ροζ σκάνδαλο σύμφωνα με το οποίο ο Berlusconi χρησιμοποίησε την επιρροή του προκειμένου να απαλλαγεί από την κατηγορία της κλοπής νεαρής χορεύτρια από το Μαρόκο.

Η Karima El Mahroug συμμετείχε σε ένα από τα πάρτυ του ιταλού πρωθυπουργού, ενώ ήταν 17 χρονών όταν ο Berlusconi κατηγορείται ότι έκανε παρέμβαση υπέρ της, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε πράξη “αλληλεγγύης”.

Σύμφωνα με την ιταλική gay οργάνωση Arcigay, ο Berlusconi οφείλει να απολογηθεί για τις παρατηρήσεις του σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Ο επικεφαλής της οργάνωσης Aurelio Mancuso δήλωσε: “Ο Berlusconi πρέπει να ντρέπεται για τη δήλωσή του, η οποία επισημαίνει σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται εξαιτίας της σχέσης του με την El Mahroug. Πρόκειται για ένα απερίγραπτο σχόλιο κι ελπίζω ότι θα καταδικαστεί από τους γκέι είτε αυτοί είναι δεξιοί είτε αριστεροί”.

πηγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: