ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

To Athens Pride στα σχέδια του Υπουργείου Τουρισμού

Posted in νέα, LGBT ακτιβισμός by stopomofovia on November 22, 2010

Σύμφωνα με άρθρο των Νέων, ο υπουργός τουρισμού Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε πρόγραμμα ειδικής προβολής της τουριστικής – πολιτιστικής Αθήνας στο εξωτερικό, µε στόχο «τα βλέµµατα των πολιτών του κόσµου να στραφούν προς την ελληνική πρωτεύουσα». Το υπουργείο Πολιτισµού και Τουρισµού σχεδιάζει να θέσει σε άµεση εφαρµογή το πρόγραμμα.

Το πρόγραµµα µε τίτλο «ATHENS every week» παρουσίασε ο αρµόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος στην ετήσια γενική συνέλευση της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής (ΕΞΑ-Α). Ηδη ο ξενοδοχειακός κόσµος της Αθήνας εκτιµά πως το συγκεκριµένο πρόγραµµα αποτελεί µια συγκροτηµένη και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση προβολής της Αθήνας που θα συµβάλει στην αποκατάσταση της φήµης της ενώ θα αποτελέσει µια καλήαφετηρία για ουσιαστική συνεργασία µεταξύ δηµόσιου και ιδιωτικού τοµέα.

Ο κ. Γερουλάνος εστιάζοντας στο συγκεκριµένοπρόγραµµα επισήµανε ότι «δηµιουργεί ένα νέο ενδιαφέρον για την Αθήνα και τα δρώµενά της και θα µας δώσει την ευκαιρία να επιµηκύνουµε την τουριστική περίοδο».

Στο πρόγραμμα ανέφερε ως πόλο έλξης τουριστών και το Athens Pride, το Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης Περηφάνιας της Αθήνας που διεξάγεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο. Φέτος θα είναι η έκτη χρονιά και σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου δήμαρχου Γιώργου Καμίνη, θα έχει και την αιγίδα του δήμου Αθηναίων.

πηγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: