ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Βρετανία: Ισλαμικά σχολεία διδάσκουν τα παιδιά ότι οι γκέι και οι λεσβίες πρέπει να εκτελούνται!

Posted in ομοφοβικές δηλώσεις, LGBT δικαιώματα by stopomofovia on November 23, 2010

Περίπου 5.000 παιδιά στα ισλαμικά σχολεία που λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα στη Βρετανία διδάσκονται ομοφοβικές και αντισημιτικές απόψεις. Σύμφωνα με το BBC, στα μαθήματα για το νόμο της Σαρία χρησιμοποιούνται εγχειρίδια που διδάσκουν στα παιδιά ότι η ποινή για το σεξ μεταξύ αντρών είναι η εκτέλεση, ότι οι “σιωνιστές” συνωμοτούν προκειμένου να καταλάβουν τον κόσμο καθώς και ο σωστός τρόπος για το κόψιμο χεριών και ποδιών ληστών!!

Υπολογίζεται ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία υπάρχουν περίπου 40 σχολεία Σαββατοκύριακου, τα οποία λειτουργούν κάτω από την αιγίδα των Σπουδαστών Σχολείων από τη Σαουδική Αραβία. Η Daily Mail αναφέρει ότι ένα εγχειρίδιο που απευθύνεται σε 15χρονα παιδιά αναφέρει: “Στους κλέφτες, τα χέρια κόβονται στην πρώτη προσβολή, ενώ τα πόδια στην αμέσως επόμενη”.

Οι ερωτικές σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου τιμωρούνται με εκτέλεση, ενώ σύμφωνα με αυτά που διδάσκονται τα παιδιά οι θρησκευτικοί ηγέτες διαφωνούν σχετικά με το αν οι ένοχοι πρέπει να λιθοβολούνται, να καίγονται ή να πετάγονται από γκρεμό!!

Ο πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καταδίκασε την “επικίνδυνα παραπλανητική” χρήση των ιστορικών κειμένων για τους Εβραίους.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: