ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Ο μητροπολίτης Ρητορικής Μίσους ξαναχτυπά: Οι “ανώμαλοι” δεν έχουν τα φόντα για να γίνουν ΉΡΩΕΣ!

Σε ομοφοβικό παραλήρημα ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, στο προσωπικό του ιστολόγιο χαρακτηρίζει τους γκέι και τις λεσβίες εκτρώματα της φύσης. Ο Αμβρόσιος βρήκε για μια ακόμη φορά ευκαιρία να ξεδιπλώσει το μίσος του, με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε μετά από σχόλιο του  συγγραφέα και παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ για την Επανάσταση του ’21 Πέτρου Τατσόπουλου στο facebook για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Οι συντελεστές του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ διέψευσαν ότι υπήρξε σχετική αναφορά στο ίδιο το ντοκιμαντέρ.

Ο Αμβρόσιος απευθύνεται με μίσος για το διαφορετικό, με ένα λόγο μισαλλοδοξίας και αμάθειας για οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τον ίδιο, με έναν λόγο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα παραλήρήματα χρυσαυγιτών και χούλιγκαν.. Ενώ δεν απαντά στο προφανές: ακόμα και για τους αγωνιστές του ’21 που ήταν πράγματι ομοφυλόφιλοι, τι ακριβώς άλλαξ ως προς την προσφορά τους στον αγώνα;

Αντιγράφουμε από το ιστολόγιο του Αμβρόσιου, του δημοσίου υπαλλήλου που πληρώνουμε για να μας βρίζει:

“..Ντροπή στο Κανάλι του ΣΚΑΪ για τό εθνικό έγκλημα που επιχειρούν. Ντροπή και σ΄αυτούς, όποιοι και αν είναι, όπου κι αν ανήκουν, οι οποίοι θέλουν να εμφανίσουν τόν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σαν ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟ! Ὄχι, ωρέ μάγκες, οι “ανώμαλοι” δεν έχουν τά φόντα για να γίνουν ΉΡΩΕΣ! Αποτελούν έκτρωμα της φύσεως!

Εφιάλτες δυστυχώς πάντοτε υπήρχαν στην Ελλάδα! Να είναι καταραμένοι από το Θεό όσοι βλάπτουν την αγαπημένη μας Ελλάδα. Όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν τήν Ἐλλάδα, από Χώρα της Ορθοδοξίας καί του Πολιτισμού, σε Χώρα των απίστων και των ανωμάλων! Το “κουσούρι” δεν πρόκειται να νομιμοποιηθή! Θα είναι πάντοτε καταδικασμένο από το Θεό καί από όλους τους ορθώς φρονούντες Έλληνες! Η Ελλάδα μας δεν πρόκειται να γίνει Σόδομα καί Γόμορρα!”

Ο συγκεκριμένος δικαιούται επάξια τον τίτλο του μητροπολίτη ρητορικής μίσους (ίσως να ανταγωνίζεται μαζί του ο πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλος), καθώς έχει απασχολήσει ξανά την κοινή γνώμη με αντίστοιχες απόψεις: χαρακτηριστική είναι η ρατσιστική δήλωσή του ότι “το ελληνικό αίμα μολύνθηκε”, με την οποία σχολίασε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ιθαγένεια, πριν ένα χρόνο περίπου, ενώ είναι ο ίδιος που χαρακτήρισε τον Έλτον Τζον “κατακάθι της κολάσεως” και τον καταράστηκε να “σαπίσει το στόμα του”..

Ποιος είναι όμως ο Αμβρόσιος Λενής;

Ο Αμβρόσιος Λενής ξεκίνησε την καριέρα του ως αρχιγραμματέας της Αρχιεπισκοπής, για να εξελιχθεί σύντομα σε «ταγματάρχη της χωροφυλακής και υμνητή των βασανιστών μετά τη μεταπολίτευση»: κατά τη χειροτονία του (17.8.1976) σε μητροπολίτη απηύθυνε, υμνώντας τους φασίστες βασανιστές του λαού και τα θηριώδη εγκλήματα που αυτοί διέπραξαν, «ιδιαιτέρως θερμόν εν Κυρίω ασπασμόν προς όλους εκείνους τους αγαπητούς μου αξιωματικούς και οπλίτας της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων, οι οποίοι κατά την στιγμήν ταύτην, συνεπεία οιουδήποτε ατυχούς συμβάντος εν τη ενασκήσει του υπηρεσιακού των καθήκοντος εστερήθησαν των αγαθών της υγείας και της ελευθερίας των»(!!!) για να συνεχίσει: «εις την καρδίαν μου τα Σώματα Ασφαλείας γενικότερον και το ένδοξον Σώμα της Χωροφυλακής ειδικότερον, θα κατέχει κεντρικοτάτην θέσιν».

Για να ολοκληρωθεί το πορτρέτο του ας δώσουμε τα παρακάτω βιογραφικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στο επίσημο Δελτίο της Εκκλησίας της Ελλάδος: «από το έτος 1968 διορίσθη Ιεροκήρυξ του Σώματος της Χωροφυλακής, λαβών εξ απονομής τον βαθμόν του Μοιράρχου, όθεν και προήχθη αργότερον εις ταγματάρχην. Από της θέσεως ταύτης ανέπτυξε ποιμαντικήν δράσιν κηρύττων εν τω Ναό, διδάσκον εν ταις Σχολαίς Οπλιτών και Αξιωματικών Χωροφυλακής, περιοδεύων εις έδρας Ανώτερων Διοικήσεων και ομιλών εν αυταίς. Διετέλεσεν ωσαύτως καθηγητής εις Σχολάς Μοιράρχων και Αστυνόμων, ως και τοιαύτας στελεχών Ασφαλείας» («Εκκλησία» 15.9.1976).

Διαβάστε επίσης: Ούτε Αμβρόσιο, ούτε ιερό..

Advertisements

One Response

Subscribe to comments with RSS.

 1. Άνθρωπος said, on February 24, 2011 at 2:48 pm

  Κάποιος θα έπρεπε να ενημερώσει τον Σεβασμιώτατο ότι ξημέρωσε ο 16ος αιώνας! Μην του το πούμε απότομα ότι είμαστε στον 21ο και του ‘ρθει κάνα ξαφνικο! Και κάθε βδομάδα θα του λέμε κι έναν αιώνα παραπάνω έτσι ώστε σε ενάμιση μήνα θα έχει προσγειωθεί στο σήμερα! Άσε που θα νομίζει πως είναι Άγιος κι απέθαντος! Αν κι εδώ που τα λέμε όλοι αυτοί οι πάπαρδοι είναι κορακοζώητοι (είναι από το ίδιο ύφασμα με τον βαριοίσκιωτο το Μητσοτάκη)! Έχετε δει κανένα τους να τα τινάζει σε μικρότερη ηλικία από τα 80; Και μη μου πείτε για τον Μακαριστό Χριστόδουλο γιατί αυτός το ήθελε το καφεδάκι του, παραανακατεύτηκε με τα “κοσμικά” και κόλλησε το θάνατο από εμάς τους κοινούς θνητούς. Αλλά θα μου πεις αυτοί είναι ανθρωποι φωτισμένοι κι έχουνε την Θεία Χάρη! Ναι, μωρέ αυτό είναι!!!
  Επί του θέματος. Περιμένατε ποτέ κάτι διαφορετικό από εθνικομεσαίωνοιεροεξεταστές σαν και ελόγου του; Δε νομίζω. Και για να το φέρω και στα μέτρα του θα ήταν σα να περίμενε κανείς ο Άννας και ο Καϊάφας να μπαίνανε μπροστά και να ζητούσαν από τον Πιλάτο να σταυρώσει αυτούς αντί για τον Κύριο Ημών!
  Από την άλλη είναι και απόλυτα κουτή η στάση τους σε όλα αυτά τα θέματα. Διότι τι είναι αυτό που τους απασχολεί περισσότερο; ΤΟ ΧΡΗΜΑ! Αν υπολόγιζαν σωστά θα έβλεπαν ότι όσο πιο πολλοί αλλοδαποί πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια τόσο πιό πολλοί θα γίνονταν Έλληνες και έστω οι μισοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι, τότε θα βγάζανε ένα σκασμό λεφτά τα παγκάρια τους. Βάλε βαφτήσια, γάμους, κηδείες, ευχέλαια, τρισάγια, εξορκισμούς… μιλάμε για πολύ παραδάκι!
  Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε επίσης η Αρχιεπισκοπή όχι μόνο να δεχθεί τους ομοφυλόφιλους στους κόλπους της αλλά και να απαιτήσει από την Πολιτεία να μην καθιερώσει ποτέ των ποτών το σύμφωνο συμβίωσης αλλά να επίβάλει να παντρεύονται τα gay ζευγάρια στην Εκκλησία! Εκεί να δεις λεφτά!!! (Κάτι πήγε να κάνει ο Χριστόδουλος με εκείνο το “έλα όπως είσαι” – το είχε πει κι Μαρικά Νίνου με μεγάλη επιτυχία… αλλά του κόψανε τη φόρα.)
  Ασφαλώς και κυκλοφορούν αναμεσα σε αυτούς τους σάπιους ρασοφόρους και ιερωμένοι οι οποίοι είναι ενάρετοι, φιλανθρωποι επι της ουσίας, πένητες, λειτουργοί της αγάπης και ζουν στον αιώνα που ζούμε κι εμείς, αλλά δυστυχώς είναι λίγοι και δέχονται και πόλεμο από την σέχτα των μουτζαχεντίν κι αγιατολάχ αιωνόβιων τράγων της χούντας και του σκληροπυρηνικού ιερατίου του χρήματος και του ταμείου.
  Και εν προκειμένω για τον Αμβρόσιο θα πω αυτό που έλεγε κι η συχωρεμένη η γιαγιά μου: “Βρήκες Άγιο ν’ ανάψεις κερί”!!!

  Βοήθεια μας!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: