ΣΤΟΠ ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Oμοφοβικό σχόλιο από το Θύμιο Καρακατσάνη: “η τηλεόραση κάνει τα αγόρια gay”

Posted in ομοφοβικές δηλώσεις by stopomofovia on March 29, 2010

Ύστερα από τις ομοφοβικές του δηλώσεις στο περιοδικό “Εγώ” πριν ένα μήνα, o Θύμιος Καρακατσάνης καταφέρεται πάλι εναντίον των γκέι, διαψεύδει όλες τις επιστημονικές απόψεις για την ομοφυλοφιλία και την αποδίδει στην τηλεόραση!!

τότε είχε δηλώσει τα εξής: “Εκτιμούσα πάντα τους ομοφυλόφιλους, γιατί ακριβώς δεν παντρεύονταν! Τώρα απέκτησαν και αυτό το ελάττωμα απο τους άλλους! Θα μπορούσαν να κατοχυρωθούν με άλλους τρόπους, Ας κάνει ο,τι θέλει κανείς, αρκεί να μην απασχολεί τα νέα παιδιά.”

η σημερινή είδηση από το troktiko:

Ένας από τους σημαντικότερους εν ζωή ηθοποιούς σχολιάζει την τηλεόραση και λέει, “Η τηλεόραση σπρώχνει τα κορίτσια στην πορνεία και κάνει τα αγόρια gay”. Ρίχνει την πέτρα του αναθέματος στις μεσημεριανές εκπομπές οι οποίες κάνουν τα μηδενικά, νούμερα και προβάλλουν το πρότυπο του gay. Ο γνωστός ηθοποιός είναι ο Θύμιος Καρακατσάνης. Αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει εμφανιστεί και ο ίδιος και ουκ ολίγες μεσημβρινές εκπομπές.

Tagged with:

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] πέφτουν βροχή: την αρχή κάνει ο Γ. Καρατζαφέρης, ο Θύμιος Καρακατσάνης παραλαμβάνει τη σκυτάλη και συνεχίζουν οι […]


Leave a comment